Domov / Novinky / Správy o spoločnosti / Vačkový valec na zdvíhanie prenosového stroja DC bezkartáčové zdvíhanie na zdvíhanie prenosu

Update:20-07-2020
Summary:...

V automatizovanom skladovom systéme skladu je za účelom dokončenia automatických operácií nakládky a vykládky materiálov veľmi bežné používať na prepravu materiálov automatizovaný dopravný systém. Avšak vzhľadom na rôzne možnosti nakládky a vykládky bude výber a usporiadanie vybavenia automatizovaného dopravného systému ovplyvňovať efektívnosť dodávky a náklady na projekt. Vačkový valec s transplantátorom, zdvíhač zdviháka sa všeobecne používa na zmenu smeru prepravy výrobkov a na presun výrobkov do alebo z hlavného dopravného potrubia z vysokozdvižného vozíka.
Zdvíhací prenosový stroj sa všeobecne používa na zmenu smeru prepravy výrobkov a vačkové valce transportéra podávajú výrobky do alebo z hlavného dopravného potrubia z vysokozdvižného vozíka. Má vlastnosti veľkého zaťaženia, jednoduchej konštrukcie, stabilného a spoľahlivého. U valčekových dopravníkov a reťazových dopravníkov sa dáva prednosť zdvíhaciemu stroju pre predmety s rýchlosťou triedenia menej ako 30 kusov za minútu, ale s jedným predmetom s hmotnosťou vyššou ako 2 000 kg. Vačkový valec presádzacieho stroja prijíma programovateľné riadenie PLC, aby výrobky ľahko vstupovali a vystupovali z hlavných a pomocných dopravných liniek bez kolízie alebo stlačenia. Nami vyvinutý zdvíhací zdvihák využíva vyváženie v štyroch bodoch. Aj keď sú predmety nesprávne umiestnené, bočná alebo rohová časť zariadenia je namáhaná, dá sa stále hladko zdvihnúť bez blokovania alebo zaseknutia. Zdvíhací prenosový stroj je možné rozdeliť na dva typy podľa spôsobu prenosu: vačkové zdvíhanie a zdvíhanie valcov. Hlavnou výhodou je pravouhlé sústruženie. Výhodou úspory miesta je realizácia sústruženia v pravom uhle za obmedzených priestorových podmienok. Nevýhodou je, že náklady sú príliš vysoké. Vysoká, pomalá rýchlosť prepravy. Existujú určité požiadavky na výšku dopravníka. Potom, čo obrobok prešiel zdvíhacím prenosovým strojom, sa pôvodný smer chodu zmenil.